Can Mas Vila

CAN MAS VILA és una casa de pagès centenària amb molta història familiar que està situada al poble de Fogars de la Selva i agrupa tres habitatges independents amb una capacitat per a 12 persones.

La casa està totalment reformada i equipada per gaudir d’una estada còmoda i agradable en un àmbit rural amb la família o amb els amics. En aquesta casa de pagès, no sols es pot viure d’aprop l’activitat agrícola que desenvolupen els propietaris, sinó que també disposa d’una petita granja per al consum propi on es poden observar conills, ànecs, gallines, pallerics i altres animals.

La seva ubicació és un punt de partida ideal des d’on es poden fer excursions fins a Blanes, Tordera, el castell d’Hostalric, Breda o arribar fins a indrets tan diversos i encisadors com el Parc Montnegre-Corredor, les Guilleries i el Parc Natural del Montseny.

Mas Vila I

És un habitatge amb una superfície útil de 126 m² destinada a quatre persones, ampliable a set. Consta de dues habitacions, un bany, cuina-menjador i terrassa coberta de 40 m².

Habitació de dos llits - Can Mas Vila I
Habitació - Can Mas Vila I
Servei complert amb plat de dutxa